در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

کارگاه آموزشی اصول تغذیه سالم در آموزشکده فنی امام علی(ع)یزد برگزار شد.

با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مبانی علمی اصول تغذیه و ضرورت‌های رعایت برنامۀ غذایی سالم، کارگاه آموزشی اصول تغذیه سالم، صبح یکشنبه نوزدهم آذر ماه 1402 با حضور مسئولان و جمعی از دانشجویان این آموزشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی امام علی(ع)یزد؛ دکتر رحمانی کارشناس علوم تغذیه، در این کارگاه  ضمن ارائۀ آموزش‌هایی در خصوص پروتئین‌ها، چربی‌ها، فیبر، کلسیم، کربوهیدرات‌ها و...، بر ضرورت ایجاد یک رژیم غذایی سالم تأکید و خاطر نشان نمود: برنامه‌ریزی رژیم غذایی سالم را به عنوان مراحل کوچک و قابل کنترل در نظر بگیرید. هروقت که این تغییرات کوچک تبدیل به عادت شد، می‌توانید به افزودن غذاهای سالم دیگر به رژیم غذایی فکر کنید.

وی همچنین یادآور شد: تغذیه مناسب به معنای حذف غذاهای مورد علاقه‌تان و یا ایجاد محدودیت‌های غذایی نیست؛  بلکه در واقع باید یک برنامه غذایی مناسب داشت تا همه مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین نماید. تغذیه مناسب می‌تواند خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های‌ قلبی و عروقی، سرطان‌ها و دیابت نوع 2 را کاهش دهد. همچنین خلق و خو را بهبود بخشیده و به افزایش عمر کمک می‌کند.

گفتنی است این کارگاه از سوی واحد مشاوره و سلامت آموزشکده فنی امام علی(ع)یزد برگزار شد.