در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تأکید کرد:
آموزش‌های مهارتی و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت برای اتباع افغانی با تمرکز بر آموزش زنان و دختران افغان

مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دوشنبه مورخ 22 اسفندماه با خانم دکتر یزدانی، معاون امور بین‌الملل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و خانم غفاریان، مدیر بخش آموزش دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، آقای فرج الله طالبی در این دیدار، ضمن معرفی ظرفیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه در خصوص تمرکز بر مهارت‌آموزی، اشتغال‌زایی و تأمین نیروی انسانی ماهر برای بازار کار تأکید کرد و به تبیین اقدامات دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای تحقق رویکرد مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی، با ارائه دوره‌های متنوع کوتاه مدت به دانشجویان ایرانی و بین‌المللی پرداخت.

مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد آموزش‌ها در دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای به صورت عملی، در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های تخصصی آموزش داده می‌شوند، افزود: آموزش‌های مهارتی و تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، زمان اشتغال در بازار کار را به حداقل می‌رساند.

خانم یزدانی، معاون امور بین‌الملل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، موضوع آموزش زنان و دختران مهاجر افغانی کم‌برخوردار را از سیاست‌های کمیسیون ملی یونسکو در ایران عنوان کرد و با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای، خواستار همکاری دانشگاه در این حوزه شد. سپس، خانم غفاریان، مدیر بخش آموزش دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران، با اشاره به وجود جمعیتی بالغ بر دو و نیم میلیون نفر از افغان‌ها در ایران و عدم دسترسی آنان به خدمات آموزشی به ویژه آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای در کشورمان، بر ایجاد امکان ادامه تحصیل دانشجویان افغانی در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی منطبق با نیاز آنان و به‌صورت آزاد از طریق پرداخت کمک هزینه تحصیلی و سازمان‌هایی که کمک‌های مالی خود را به آموزش و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌دهند، تأکید کرد.

در پایان، آقای طالبی، ضمن تأکید بر آموزش دانشجویان افغان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سطح کشور و اهمیت آموزش زنان و دختران افغان، آمادگی دانشگاه را برای تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه‌های مورد نیاز کشور افغانستان اعلام کرد و تحقق این مهم را مستلزم ارائه طرح اولیه پیشنهادی از سوی کمیسیون ملی یونسکو، اعلام نیازهای آموزشی کشور افغانستان، تأمین منابع مالی از سوی سازمان‌های بین المللی و هماهنگی‌های لازم با ارگان‌های ذی‌صلاح در این حوزه دانست.
وی پیشنهاد داد به منظور آشنایی با ظرفیت‌های آموزشی، عملی و مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، گروهی از نمایندگان دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران با همراهی مدیر آن دفتر، از توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری و نیز تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاه‌های دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای دختران و یا پسران مستقر در تهران و یا سایر استان‌ها بازدید داشته باشند.